Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Το Θρασος των Τουρκων δεν εχει ορια ! ! ! Δειτε τι ζητουν και τι θεωρουν δικα τους...

Μονο ετσι θα μπορουσε να εξηγησει καποιος την συμπεριφορα της αν δεν ειχαμε αυτες τις Κυβερνησεις τοσα χρονια....
Δεν φταινε αυτοι....
Οι δικιοι μας φταινε που την ανεχονται...
Και επομενο ειναι .....



Η Άγκυρα να προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο, με τα Τουρκικά ΜΜΕ να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πόλεμο προπαγάνδας που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Σε μεγάλη τουρκική ιστοσελίδα εμφανίστηκε προκλητικό άρθρο και χάρτης με την τουρκική ΑΟΖ να  χωρίζει την Κρήτη στην μέση και να «ακουμπά» στην λιβυκή ΑΟΖ.

Το τουρκικό άρθρο στην συνέχεια αφού επικαλείται συνέντευξη του Έλληνα ΥΠΑΜ κ. Αποστολάκη, αναφέρει ότι η χώρα μας θα μείνει μόνη της ουσιαστικά στα «νύχια του Ερντογάν», χωρίς φίλους και συμμάχους  σε ενδεχόμενη κρίση, διότι όλοι οι σύμμαχοι μας θα παρακολουθούν από μακριά τα τεκταινόμενα.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.