Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

''Καημενος'' γρονθοκόπησε ηλικιωμένο για να τον κλέψει...

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...
Έρχονται χειρότερα....


Θύμα ενός υπηκόου Αφγανιστάν έπεσε ένας 74χρονος στον Πύργο το μεσημέρι της Τετάρτης σε χώρο στάθμευσης έξω από σούπερ μάρκετ.

Ο 27χρονος πλησίασε τον ηλικιωμένο που κρατούσε τις σακούλες με τα ψώνια και επιχειρούσε να τις βάλει στο αυτοκίνητό του και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι προκειμένου να του αποσπάσει τις σακούλες με τα τρόφιμα.

Το περιστατικό συνέβη στις 2.15 το μεσημέρι, ο ηλικιωμένος κάλεσε σε βοήθεια και συγκεντρώθηκαν πολίτες στο σημείο που ανάγκασαν τον δράστη να τραπεί σε φυγή και να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα σε μικρή απόσταση επί της οδού Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.