Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Γερμανοί δημοσιογράφοι για τον απερχόμενο "Πρωθυπουργο": Εάν ήταν πρωθυπουργός στη Γερμανία θα τον είχαν κατασπαράξει...

Μεχρι και οι φιλοι του οι Γερμανοι τον κραζουν, τον φτυνουν και αυτος λεει ψιχαλιζει...

Η εξάρτηση των ελληνικών ΜΜΕ από το Καθεστως των Κουληδων εξελίσσεται σε κίνδυνο για τη δημοκρατία...



Σφοδρή κριτική ασκούν Γερμανοί δημοσιογράφοι για το κορονοπάρτι του απερχομενου πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Στην κριτική τους δεν παραλείπουν να συνδέσουν τη στάση που επέδειξε ο Κουλης στην Ικαρία με το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα δεν επιτελούν το ρόλο τους, σχολιάζοντας με νόημα ότι εάν ήταν πρωθυπουργός στην Γερμανία, τα ΜΜΕ θα τον είχαν κατασπαράξει, ειδικά αυτά που ανήκουν στην συντηρητική παράταξη.

Σημειώνουν μάλιστα, ότι η εξάρτηση των ελληνικών ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελίσσεται σε κίνδυνο για τη δημοκρατία.

Ενδεικτικά τα σχόλια Γερμανών δημοσιογράφων για τον Κουλη:





















πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.