Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομειο, ο Βερύκιος; ΓΙΑΤΙ ;

Στο 401 νοσηλεύεται το «απολειφάδι» της δημοσιογραφίας Δήμος Βερύκιος.....
Κι όλοι έχουμε την ίδια απορία: ΓΙΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 401…;;;

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μία selfie από τον θάλαμο του νοσοκομείου, δίχως να δώσει λεπτομέρειες για τον λόγο που τον οδήγησε εκεί, αλλά ανέφερε ότι μέσα στην ατυχία του υπήρξε τυχερός.

«Εκτός όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ. Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ. Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτάκτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι», ανέφερε μεταξύ άλλων.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.