Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Εσπασαν την Αθηνα οι @δελφες, για χαρη του τρ@νσεξουαλ ληστη...

Κι ομως τους ανεχονται.....
Μεχρι ποτε ομως;
Ηδη ο κοσμος αρχισε να παιρνει τον νομο στα χερια του.....



Βανδαλισμούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος προκάλεσαν λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στην πορεία «διαμαρτυρίας και μνήμης» για τον ληστή του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια,  Ζακ Κωστόπουλο

Η συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια  και σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία που θα καταλήξει απο το Σύνταγμα στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.

Μετέχουν περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι «συλλογικοτήτων» στη μνήμη του ληστή Ζακ Κωστόπουλου.

«Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπάτσοι και αφεντικά έκαναν δολοφονία»,

«Σήμερα ο Ζακ αύριο εσύ το σύστημα δολοφονεί» και «Οργή και θλίψη ο Ζάκη θα μας λείψει» είναι μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.