Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Τι αισχος ειναι αυτο; Ηρωποιουν τον ληστη οι @ν@ρχο@απλυτοι, και σκουζουν για την απωλεια του.....

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – «ΈΦΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ» – ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ… ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ – ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

«Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» αναφέρει σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο , η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

 Και προσθέτει:
«Μοιραζόμασταν τις σκέψεις και τον πόνο του, την αγάπη του για το σκύλο του και τους φίλους του, τους καθημερινούς του αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και στον HIV. Και όλα αυτά με ένα απίστευτο θάρρος που αν μη τι άλλο έδειχναν αγάπη για τη ζωή, που την κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά απέναντι σε όλες της τις δυσκολίες. Έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου».

Μόνο εμετός! Αυτή είναι η πραγματικότητα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος μπουκάρει σε μαγαζιά για να κλέψει ώστε να πάρει τη δόση του ακόμα και στερώντας ανθρώπινες ζωές, είναι το θύμα. Αντιθέτως, ο μεροκαματιάρης επιχειρηματίας που αγωνιά ασθμαίνοντας να κρατήσει την επιχείρηση του ζωντανή και να ζήσει την οικογένειά του, είναι ένας στυγνός δολοφόνος. Αυτό πρεσβεύει όχι απλά μια ακροαριστερή οργάνωση, αλλά η Κυβέρνηση μιας χώρας. Έχει αποδειχτεί άλλωστε ότι η δημόσια ασφάλεια δεν είναι καν στις προτεραιότητες της. Απόδειξη οι επιεικώς ανεπαρκείς τοποθετήσεις στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από το 2015 μέχρι σήμερα.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.