Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Παραληρεί ο Βαλιανατος....,

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
«ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ....
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ; 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ;
Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ....

Στην εκδοχή ότι ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί από έναν καβγά που είχε ξεσπάσει σε καφετέρια κοντά στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος επέμεινε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Επιχειρώντας να εξηγήσει τις κινήσεις του 33χρονου ο κ. Βαλλιανάτος είπε ότι «ένας άνθρωπος με βεβαρημένο παρελθόν καταδιώξεων βρήκε μια ανοιχτή πόρτα για να προφυλαχθεί» υποστηρίζοντας ότι Ζακ Κωστόπουλος δεν ενεπλάκη στον καβγά που προκάλεσε την αντίδρασή του.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος ήταν στενός φίλος του 33χρονου, αναρωτήθηκε, τέλος, «Εχεις άνθρωπο μέσα στο τζάμι, κινδυνεύει κανείς από τους απ” έξω επειδή κρατάει μαχαίρι; Το μαχαίρι από τι είναι από τον πόλεμο των άστρων που λιώνει τα τζάμια;»
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.