Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ομολογει ο Ρουβικων@ς, την εισβολη στην Εκκλησια, ειναι ποινικο αδικημα και κανεις δεν συγκινειται.....

Οι Ρουβικωνες, ο στρατος κατοχης δηλαδη, ειναι υπερανω των νομων....
Κανουν οτι θελουν και κανεις δεν τολμα να εφαρμοσει τους νομους....



Ο Ρουβίκωνας πίσω από την εισβολή στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια

Μετά την ανάληψη ευθύνης από το Ρουβίκωνα, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας σχολίασε με αυτό τον τρόπο όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο στα Εξάρχεια

Με τη φράση «και ο άγιος φοβέρα θέλει» σχολίασε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, την εισβολή μελών της ομάδας το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια.

Η εισβολή έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής από ομάδα περίπου 30 ατόμων που διέκοψαν τη Θεία Λειτουργία φωνάζοντας συνθήματα.

Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα μελών του αντεξουσιαστικού χώρου αργότερα μέσα στην ημέρα ο Ρουβίκωνας υποστήριξε ότι η «παρέμβαση», όπως χαρακτήρισε την εισβολή, έγινε «για την προσπάθεια των ανθρώπων της ενορίας να πετάξουν στο δρόμο όσους διαμένουν στην στέγη αστέγων της ενορίας».
πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.