Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λενε, οι παλιοι Στρατιωτες του Στρατηγου Συναδινου γι αυτον.....


Οταν ο Στρατιωτης απολυθει, τοτε μετραει, το τι θα πει για τον Αξιωματικο του......
Οχι οταν υπηρετει....
Διαβαστε λοιπον, τι λενε οι παλιοι Στρατιωτες του Στρατηγου Συναδινου....
Για τον Ηγετη Στρατηγο Αρχηγο της ΠΑΤΡΙΕ ! ! !


Ήμασταν κάποτε στρατιώτες...
ο Αποστόλης, ο Κώστας, ο Αλέξης και ο ΛΟΧΑΓΟΣ μας. (Όλα τα γράμματα κεφαλαία). Συναδινός Ελευθέριος. Ο Συνά, όπως των λέγαμε. Μας είχε όλους σαν παιδιά του. Ποτέ δεν μας αδίκησε. Δεν ξεχώριζε θρησκεία, κόμμα, ιδεολογία. Μας "έτρεχε" στην εκπαίδευση αλλά πάντα μας πρόσεχε. Όταν υποδέχονταν τους νέους πρώτος αυτός έπεφτε για κάμψεις.

Όσοι είχαν την τύχη και την τιμή να υπηρετήσουν μαζί του ξέρουν και καταλαβαίνουν.

Θυμάμαι μια φορά που οι εκλογές μας βρήκαν στα πομακοχώρια της Ξάνθης, μας συγκέντρωσε όλους και αφού μας μίλησε για τις υποχρεώσεις αλλά και για τα διακαιώματα μας σαν πολίτες - οπλίτες, έκλεισε λέγοντας περίπου τα εξής: ψηφίστε ότι κόμμα θέλετε και όποιον θέλετε, αλλά σκεφτείτε ότι είμαστε όλοι Έλληνες πολίτες και ψηφίζουμε για το καλό της Πατρίδος μας. Τίποτε άλλο διφορούμενο και τίποτε άλλο για να επηρεάσει, όπως θα μπορούσε, 20χρονα, αμούστακα παιδιά.

ΣΤΡΑΤΗΓΕ καλή δύναμη.
Η επιτυχία είναι δεδομένη.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.