Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τσιπρ@ς κανει πλατες στις παλακιδες του....

Ουτε Σουλτανος να ηταν....
Χαρεμι εχει μαζεψει γυρω του....



Απροκάλυπτα και χωρίς τακτ αβαντάρει τις κορασίδες που ανήλθαν στην κομματική πυραμίδα καθισμένες στα πόδια του ο Τσίπρας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανεργία είπε:

«Το ρεκόρ του 2017 των 3,6 δισ. ευρώ, παρά το γεγονός μικρής κάμψης το πρώτο 3μηνο του 2018, πιστεύουμε ότι θα το επαναλάβουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δίνουμε μία καθημερινή μάχη με τη γραφειοκρατία, για να ξεκολλήσουν projects, που κολλάνε πολλές φορές στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Για την ανεργία, δεν πανηγυρίζουμε. Αλλά εχουμε μία αποκλιμάκωση από το 27% στο 19,1%. Θα ακούσατε όμως χθες, ότι έβαλα χθες, να μπορέσουμε στην επόμενη 5ετία να γίνουμε μία χώρα πρότυπο σε ό,τι αφορά στον σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων και αξιοπρεπείς μισθούς. Πρέπει να παραδεχτείτε, ότι έχει γίνει μία εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο Εργασίας το τελευταίο διάστημα. Δίνουμε τη μάχη οι θέσεις εργασιας να είναι και πλήρους απασχόλησης και όχι μερικής. Πρέπει να εμβαθύνουμε τις προσπάθειές μας το επόμενο διάστημα και η εργασία είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας».

Ούτε για τους επί σειρά ετών συντρόφους του δεν έχει πει τέτοια πράγματα. Η Μπέτυ δίπλα του βγάζει καπνούς για το ξεφτιλίκι που της κάνει μπροστά στα μάτια της.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.