Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτο λεγεται γλειψιμο Πανουλη! Αλλα να ξερεις οσες φανελες κι αν παρεις η προδοσια για την Μακεδονια δεν ξεχνιεται

Αρχισε το προεκλογικο γλειψιμο......
Πηρε φανελα παραχωρησε την περιουσια του Μετοχικου Ταμειου Στρατου ο Καραγκιοζης....
Ξερει οτι μολις γινει προσφυγη θα παγωσουν ολα αλλα ελπιζει να 
παρει μερικα ψηφαλακια πριν....



Αντιδράσεις προκάλεσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν τη φανέλα με τον αριθμό «12» στην πλάτη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμένο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ και της συζήτησης για τη νέα Τούμπα.

Και αυτό διότι  η φανέλα με το «Νο12» είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και δεν δίνεται σε κανέναν ποδοσφαιριστή.

Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράστηκε από τους οπαδούς του Δικέφαλου στις επαφές που είχαν με στελέχη της ΠΑΕ και σε αυτές οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος.

Γεγονός, που όπως λένε στελέχη της ΠΑΕ, δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να «ακούει» τις απόψεις και να αναγνωρίζει τα λάθη της.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.