Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Γιατι φωτογραφιζει τους συμμετεχοντες Ποντιους στην εκδληλωση αυτος;

«Πράκτορας» ανάμεσα στο πλήθος τραβούσε video αποκλειστικά τα πρόσωπα των «εξεγερμένων»…

    
Μεταξύ αυτών που τραβούν video και φωτογραφίες όπου γίνονται επεισόδια …υπάρχουν πράκτορες. Ντυμένοι δημοσιογράφοι αλλά είναι πράκτορες …ρουφιάνοι με τα όλα τους. Σε videο που ανέβασαν τα «αντφασιστικά» παπαγαλάκια των τοκογλύφων… ο πράκτορας-ρουφιάνος επικεντρώνει αποκλειστικά στα πρόσωπα των διαμαρτυρόμενων, ώστε να τους βγάλει στη σέντρα… κι όχι στην αιτία των διαμαρτυριών.

Δεν έχει ανεβάσει κανένα άλλο video στο youtube. Ονομάζει το κανάλι του «Πολίτης του κόσμου» …βλέπε “No Borders” (Soros κ.λπ.)… και γράφει στα σχόλια …ότι το ανεβάζει με σκοπό να συλληφθούν οι δράστες.

Αν κάποιοι τον τράβηξαν την ώρα που αυτός κατέγραφε τους «εξεγερμένους»… θα πρέπει να τον βγάλουν κι αυτοί στη σέντρα… για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά.
Έτσι δεν είναι κύριε Β.Ε.;
http://aznews.site

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.