Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δεν τολμησαν να πυροβολησουν τους ληστες οι Αστυνομικοι....

Καταντια...
Ανταπεδωσαν τους πυροβολισμους που δεχτηκαν , πυροβολωντας στον αερα.....
Αν πυροβολουσαν τους ληστες σιγουρα θα ηταν κατηγορουμενοι τωρα....
Δεν ειμαστε Φαρ Ουεστ, το ειπε και ενας αποτυχημενος υπουργος αυτο !


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κακοποιοί είχαν μπει σε βενζινάδικο και η άμεση δράση ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι κακοποιοί έβγαλαν όπλο και τους απείλησαν και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να τους ακινητοποιήσουν.

Παρόλα αυτά, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για σπείρα ληστών που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει απανωτές ληστρικές επιθέσεις σε βενζινάδικα και καταστήματα στα βόρεια προάστια.
http://www.pronews.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.