Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Χαρυ Κλυν πριν χρονια: «Εγώ δε σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι μ@λ@κας»......

Καλο Παραδεισο Χαρυ ! ! !



Ας θυμηθούμε σήμερα με την τραγική είδηση του θανάτου του τι είχε πει ο χάρυ κλύνν για τον γιάννη μπουτάρη δεδομένης μάλιστα της προσοχής που έχει λάβει λόγω της επικαιροτητας.Με βαρείς χαρακτηρισμούς τότε επιτιθόταν στον Γιάννη Μπουτάρη, ο γνωστός ηθοποιός, Χάρρυ Κλυνν.

Αφορμή φαίνεται πως αποτελεί η δήλωση που φερόταν να έκανε ο δήμαρχος Θ…

Ας θυμηθούμε σήμερα με την τραγική είδηση του θανάτου του τι είχε πει ο χάρυ κλύνν για τον γιάννη μπουτάρη δεδομένης μάλιστα της προσοχής που έχει λάβει λόγω της επικαιροτητας.

Με βαρείς χαρακτηρισμούς τότε επιτιθόταν στον Γιάννη Μπουτάρη, ο γνωστός ηθοποιός, Χάρρυ Κλυνν.

Αφορμή φαίνεται πως αποτελεί η δήλωση που φερόταν να έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε γερμανικό ΜΜΕ, για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δε σε μισώ Μπουτάρη, σε σιχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι μ@λ@κας», αναφέρει σε σχόλιο του στο προσωπικό του blog, o Χάρρυ Κλυνν και σε συμπληρώνει ίδιο ύφος: «Ως καλός ταγματασφαλίτης δε θα μπορούσες να κάνεις κατι καλύτερο…Αλητομπεκροτσόγλανε, ουστ παρείσακτε…».

Να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έσπευσε να διευκρινίσει τη συγκεκριμένη δήλωση, τονίζοντας :« Eγώ είπα ότι είναι τρελοί και δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι τρελοί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα πράγματα. Δεν είπα όμως ότι τους μισώ. Δεν ξέρω τι έγινε με τη μετάφραση από τα Αγγλικά, στα Γερμανικά και στα Ελληνικά». fan page
Αιώνια σου η μνήμη ΧΑΡΥ!

http://aitoloakarnanianews.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.