Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Καταπιεζουν τους Τουρκους οι Ελληνες στην Ελλαδα λενε....

Μιλανε για καταπιεση των Τουρκων στην Ελλαδα οι Τουρκοι πολιτικοι.......

Μηπως θαπρεπε να τους κανουμε να το λενε με το δικιο τους; 


Σε πολεμική ετοιμότητα βρίσκεται ο τουρκικός πολεμικός στόλος, λόγω  της ισχυρής παρουσίας  πολυεθνικής αρμάδας στην Α.Μεσόγειο με πρόσχημα τον Άσαντ ( όπως λένε), η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους …

« έχει αυξήσει» την ελληνική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ και θα απαγορεύσει τον κατάπλου του τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου στην κυπριακή ΑΟΖ . 

Οι Τούρκοι ανοικτά πλέον εκτιμούν την παρουσία όλων αυτών των αεροναυτικών δυνάμεων ως  ένα σημαντικό βήμα προς την αύξηση της πρόκλησης της Αθήνας.Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό σύμφωνα με τον ίδιο τον τύπο της χώρας έχει λάβει «έκτακτα μέτρα ασφαλείας» , μετά την παρουσία αμερικανικής αρμάδας αλλά και βρετανικών και γαλλικών πολεμικών πλοίων, στην ανατολική Μεσόγειο.

Για τον λόγο αυτόν δύο 2 τουρκικά υποβρύχια και τουλάχιστον 14 πολεμικά πλοία ευρίσκονται σχετικά  κοντά  στην περιοχή, ενώ η κινητικότητα σε Α.Μεσόγειο και Αιγαίο  παρακολουθείται  24 ώρες το 24ωρο.

Η Τουρκία παρακολουθεί τις εξελίξεις και κινείται προσεκτικά βήμα προς βήμα τις δραστηριότητες που διεξάγονται κοντά στα σύνορά της .

Έτσι αποφασίστηκε και η αύξηση των τουρκικών πλοίων τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο, όσο και στο Αιγαίο.


Κορβέτες, φρεγάτες, υποβρύχια και πολεμικά πλοία στέλνονται η μία μετά την από το τουρκικό Ναυτικό σε αυτές τις δύο θαλάσσιες περιοχές ως « προληπτικά μέτρα κατά της απειλής της Ελλάδα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, αλλά και  για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων κινδύνων για την ασφάλεια» ,αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Star .

Την ίδια στγμή, νέες προκλητικές δηλώσεις έχουμε από τους Τούρκους.

Στα κατεχόμενα της Κύπρου βρέθηκε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου, ο οποίος για μία ακόμα φορά......

Περισσοτερα ΕΔΩ
http://www.oparlapipas.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.