Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Καταστρέφεται η Λέσβος απο τους ''Επενδυτές''....


Βρίσκουν και τα κάνουν οι λ@θρ@μετ@ν@στες και εχουν αναστατώσει ολο το νησι....
Κύριοι κυβερνώντες τι εχετε να πειτε για το χαλι του νησιου;;;;
Μήπως τους μετράτε για τουρίστες και αυτούς;;;;;;;





Συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη και για τρίτη μέρα, η κατάληψη της κεντρικής πλατείας Σαπφούς στην πόλη της Μυτιλήνη, από περίπου 200 πρόσφυγες και μετανάστες, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Αφγανοί.
Οι διαμαρτυρόμενοι, με διαδηλώσεις και υπαίθριες μουσουλμανικές προσευχές, διεκδικούν άμεση εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχουν υποβάλει και απεγκλωβισμό τους από το νησί. Καταγγέλλουν, επίσης, τον θάνατο Αφγανού μετανάστη που όμως διαψεύδεται από όλες τις πλευρές, ακόμα και από τη διοίκηση του νοσοκομείου που επίσημα ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής, πάσχοντας από σοβαρό χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.




Διαβαστε παρακατω ΕΔΩ: 
















 huffingtonpost.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.