Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ειδες Βλαδιμηρε; Σε δουλεψε και ο Σαλεμενος, και ο ανωμαλος....

Φυσικα σ αυτα που λεει ο Μακρον, κανενα ιχνος ανθρωπιας για τις ανθρωπινες ζωες που χαθηκαν απ την πυραυλικη επιθεση, δεν υπαρχει....
Το μονο που τον ενδιαφερει και το φωναζει, ειναι οτι με την πυραυλικη επιθεση, καταφεραν και χαλασαν τις σχεσεις Ρωσσιας Τουρκιας !


Την απόλυτη βεβαιότητα ότι μετά την δυτική πυραυλική επίθεση στην Συρία έσπασε οριστικά η συμμαχία Τουρκίας Ρωσίας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, σχολιάζοντας τις συνέπειες αυτής της επίθεσης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ (Hürriyet).

Σύμφωνα με τον Γάλλο πρόεδρο, μια από τις μεγαλύτερες επιπτώσεις αυτής της επίθεσης ήταν η ξεκάθαρη θέση που πήρε η Τουρκία υπέρ της επίθεσης και κατά του καθεστώτος Άσαντ, που όμως είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή εξοργίζοντας το Κρεμλίνο και διαλύοντας ουσιαστικά την μέχρι σήμερα συνεργασία Ρωσίας Τουρκίας σε πολλά επίπεδα.

Ήδη οι πληροφοριες.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.