Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Πανικός στη Σλοβακία, η κυβέρνηση ολοκλήρωσε την έρευνα για τα μπoλια...

Oλοκλήρωσε την έρευνα για τα εμβόλια Covid και κατέληξε στο συμπέρασμα πως ήταν: «πράξη βιοτρομοκρατίας και κατασκευασμένη επιχείρηση»...



Ο επίτροπος της κυβέρνησης της Σλοβακίας για τη διερεύνηση της διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού, Peter Kotlár, μετά απο εκτενεί έρευνα για τις ενέσεις mRNA, κατέλειξε πως είναι άκρως επικίνδυνες και ζήτησε την απαγόρευση τους. Αποκάλεσε την “πανδημία” του Covid ως «πράξη βιοτρομοκρατίας» και ως μια «κατασκευασμένη επιχείρηση».

Στις 2 Οκτωβρίου, αφού υποβλήθηκε απο την κυβέρνηση, ο Kotlár έδωσε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την έκθεσή του. Οι βασικές συστάσεις από την έκθεσή του περιλαμβάνουν τη διακοπή της χρήσης «εμβόλια» mRNA, ότι ο SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε τεχνητά σε εργαστήριο και σκόπιμα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και ο τερματισμός της συνεργασίας της Σλοβακίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η έκθεση θα δημοσιοποιηθεί «αλλά ας περιμένουμε πρώτα μια συνεδρίαση της κυβέρνησης», είπε .

«Η πιο σοβαρή συνέπεια της όλης κατασκευασμένης επιχείρησης που ονομάζεται πανδημία covid-19 είναι ο φόβος της ανθρώπινης υγείας και η επιβεβαίωση της αφέλειας του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι υποσυνείδητα υπάκουος», είπε ο Κότλαρ.

Το πιο σοβαρό εύρημα είναι ότι τα παρασκευάσματα mRNA αλλάζουν το ανθρώπινο DNA, ισχυρίζεται. Τα εμβόλια έχουν ελεγχθεί ανεπαρκώς και ως εκ τούτου είναι επικίνδυνα.

Οι αντιδράσεις στην έκθεση της Σλοβακίας

Ακολουθεί το άρθρο « Η Σλοβακία θέλει να απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA » που γράφτηκε από τον Lubos Palata , που δημοσιεύτηκε από την Deutsche Welle («DW») στις 9 Οκτωβρίου 2024 και μεταφράστηκε στα αγγλικά από την Interest of Justice .

Η DW είναι ένας γερμανικός δημόσιος, κρατικός διεθνής ραδιοτηλεοπτικός φορέας που χρηματοδοτείται από τον γερμανικό φορολογικό προϋπολογισμό. Ως εκ τούτου, το άρθρο του κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την ετοιμοθάνατη ψευδή αφήγηση ότι τα «εμβόλια» κατά του Covid είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά». 

Για παράδειγμα, ως αντεπιχείρημα στην έκθεση στον Σλοβάκο Υπουργό Υγείας, η DW αναφέρει μια « ομάδα εμπειρογνωμόνων », οι οποίοι ανησυχούν βαθιά γιαυτο που αναφέρει η έκθεση, λέγοντας: «Οι απόψεις που παρουσιάζονται αμφισβητούν γεγονότα που έχουν επαληθευτεί και είναι αποδεκτά από την παγκόσμια κοινότητα εμπειρογνωμόνων και τις αρμόδιες αρχές.»

Συνεχίζει όμως λέγοντας κάτι αποκαλυπτικό: Αυτό είναι το ίδιο το πρόβλημα με την ψευδή αφήγηση για τον Covid που διακινούν εταιρικά και κρατικά μέσα ενημέρωσης από τις αρχές του 2020. 

Έτσι, σε δύο μέτωπα, το δημοσίευμα της DW είναι αποκαλυπτικό. Πρώτον, η σλοβακική κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι σωστό για τους πολίτες της, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε κυβέρνηση. Δεύτερον, παραδέχεται πως τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και άλλοι Covidians προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν το τομάρι τους.

Ως προσθήκη στους ισχυρισμούς της η DW, παραπέμπεψε τους αναγνώστες σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από την Denník N , μια σλοβακική καθημερινή  εφημερίδα. Το άρθρο αναφέρει : «Οι γιατροί και οι επιστήμονες δεν βλέπουν κανένα λόγο να σταματήσουν τον εμβολιασμό του mRNA στη Σλοβακία.

Η Σλοβακία θα απαγορεύσει τα εμβόλια mRNA

Στη  Σλοβακία , η υπουργός Υγείας Ζουζάνα Ντολίνκοβα ήδη παραιτήθηκε. Ανήκει στο κόμμα «Φωνή του Προέδρου», τη μετριοπαθή δύναμη της λαϊκής αριστερής κυβέρνησης του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο .

Η παραίτησή της ήρθε μετά από έντεκα μήνες στην εξουσία και μετά μια βδομάδα απο την έκθεση Κότλερ. Το δικαιολόγησε με διάφορες απόψεις για τον προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει βαθιές περικοπές στο σύστημα υγείας. Ωστόσο, καθοριστικός παράγοντας ήταν η έκθεση που παρουσίασε πριν από μια εβδομάδα ο κυβερνητικός επίτροπος για τη διερεύνηση της  πανδημίας του κορωνοϊού , ο Πίτερ Κότλαρ.

Σε αυτό, όχι μόνο αμφισβητεί την ίδια την πανδημία, αλλά ζητά επίσης την απαγόρευση του εμβολιασμού με εμβόλια mRNA  που αναπτύχθηκαν από δυτικές εταιρείες όπως η  BioNTech-Pfizer και η Moderna . Οι ειδικοί διαφωνούν μαζί του. Κατά την άποψή τους, αυτά τα εμβόλια έχουν συμβάλει στη σημαντική μείωση του αριθμού των θανάτων από τον ιό και των συνεπειών της πανδημίας.

Μόνο που αυτό ακριβώς αρνείται ο Κότλαρ. «Η πιο σοβαρή συνέπεια της όλης κατασκευασμένης επιχείρησης που ονομάζεται πανδημία covid-19 είναι ο φόβος της ανθρώπινης υγείας και η επιβεβαίωση της αφέλειας του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι υποσυνείδητα υπάκουος», είπε κατά την παρουσίαση της έκθεσής του.

Η έκκληση του Κότλαρ για απαγόρευση των εμβολίων mRNA έλαβε υποστήριξη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Φίκο. «Όλοι γνωρίζετε ότι εγώ προσωπικά ήμουν πάντα κατά του εμβολιασμού με τα πειραματικά εμβόλια κατά του Covid», είπε ο Φίκο στην ομιλία του το Σαββατοκύριακο. Πρόσθεσε ότι είχε «πολλούς γνωστούς» που είχαν αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid».

Η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς κάλεσε τον Κότλαρ να μάθει ποιος στη Σλοβακία είχε πλουτίσει μέσω της περιττής αγοράς ιατρικών προμηθειών και εμβολίων.

Καμία συνεργασία με τον ΠΟΥ!

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο ως πρώτο βήμα, ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη συνεργασία της με τον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)  για το θέμα του Covid.

«Αυτό δείχνει πού έχει καταλήξει η Σλοβακία μετά από ένα χρόνο υπό την κυβέρνηση του Ρόμπερτ Φίκο», δήλωσε στη DW ο Σλοβάκος πολιτικός επιστήμονας Γκριγκόρι Μεσεζνίκοφ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας για Δημόσια Θέματα (“IVO”) με έδρα τη Μπρατισλάβα. «Σε τελική ανάλυση, την εποχή της επιδημίας του Covid, ο Fico ήταν πιθανώς ο υψηλότερος ηγέτης του αντιεμβολιαστικού κινήματος όχι μόνο στη Σλοβακία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Τρόμος μεταξύ των επιστημόνων στην Σλοβακία!

«Δεν μπορείτε να πολεμήσετε ενάντια σε επιστημονικά γεγονότα», είπε η παραιτημένη υπουργός Υγείας Ντολίνκοβα όταν ανακοίνωσε την παραίτησή της. «Οι ιδέες του Κότλαρ συνεχίζουν να βρίσκουν υποστήριξη στον κυβερνητικό συνασπισμό, ενώ δεν έχουν καμία υποστήριξη στους επιστημονικούς κύκλους του κόσμου».

«Πριν από τη χρήση τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα εμβόλια mRNA υποβλήθηκαν σε αυστηρό έλεγχο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Το 2023,  το Νόμπελ Ιατρικής απονεμήθηκε στους δύο ερευνητές Katalin Kariko και Drew Weissmann , οι οποίοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη εμβολίων κατά του Covid με την ανακάλυψη της  τεχνολογίας mRNA».

Οι γιατροί και οι επιστήμονες είναι ακόμη πιο τρομοκρατημένοι

«Ως επιστήμονες που ασχολούμαστε με την έρευνα για τους ιούς  για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανησυχούμε βαθιά για τους ισχυρισμούς που παρουσίασε η Kotlar στο κοινό», δήλωσε μια ομάδα ειδικών στον ιστότοπο της Σλοβακικής Ακαδημίας Επιστημών. «Οι απόψεις που παρουσιάζονται αμφισβητούν γεγονότα που έχουν επαληθευτεί και γίνει αποδεκτά από την παγκόσμια κοινότητα και τις αρμόδιες αρχές και προκαλούν ανησυχία στο κοινό».

Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται επίσης για την έκθεση Κότλαρ και τα συμπεράσματά της. Ο Oskar Dvorak, μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Προοδευτικής Σλοβακίας και αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής υγείας, είπε στους δημοσιογράφους: «Αν είχαμε έναν διαγωνισμό για τον πιο άσχετο επιστήμονα, ο Peter Kotlar θα τον κέρδιζε».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.