Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ: Tουλάχιστον 55 αδήλωτα άκρως τοξικά χημικά στοιχεία βρεθηκαν για...

Ξερουμε οτι θα μας το σβησουν...

Διεδωσε το να τους χαλασεις την πιατσα φιλε μου...



Μεταξύ των μη δηλωθέντων στοιχείων ήταν και τα 11 βαρέα μέταλλα: χρώμιο βρέθηκε στο 100% των δειγμάτων, αρσενικό 82%, νικέλιο 59%, κοβάλτιο και χαλκός 47%, κασσίτερος 35%, κάδμιο, μόλυβδος και μαγγάνιο στο 18%. και υδράργυρος στο 6%… Σε όλες τις εταιρείες, βρήκαμε βόριο, ασβέστιο, τιτάνιο, αλουμίνιο, αρσενικό, νικέλιο, χρώμιο, χαλκό, γάλλιο, στρόντιο, νιόβιο, μολυβδαίνιο, βάριο και άφνιο», δήλωσαν οι ερευνητές.

Τα μη δηλωμένα χημικά στοιχεία είχαν ανιχνευθεί με Ηλεκτρονική Μικροσκοπία Σάρωσης σε συνδυασμό με Φασματοσκοπία Ακτίνων Χ με Διασπορά Ενέργειας (SEM-EDX) και φασματομετρία μάζας επαγωγικά συζευγμένου πλάσματος υψηλής ακρίβειας (ICP-MS).

Τα αποτελεσματα της έρευνας

Τα πειραματικά εμβόλια που υποτίθεται ότι εφευρέθηκαν για την καταπολέμηση του COVID-19 επιβλήθηκαν καταναγκαστικά στον παγκόσμιο πληθυσμό από τα τέλη του 2020. Με αποτέλεσμα τις αναρίθμητες και ποικίλες ασθένειες που κυμαίνονται από ήπιες έως θανατηφόρες. Αυτή η αύξηση των διαταραχών υγείας και των αιφνίδιων θανάτων άρχισε να εκδηλώνεται ταυτόχρονα με τον αριθμό των ατόμων που εμβολιάστηκαν και τις δόσεις που χορηγήθηκαν ανά άτομο.

Μέχρι το τέλος του 2023, 24 μη δηλωμένα χημικά στοιχεία είχαν ανιχνευθεί με ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης σε συνδυασμό με φασματοσκοπία ακτίνων Χ διασποράς ενέργειας (SEM-EDX), στα εμβόλια COVID-19 των διαφόρων εμπορικών σημάτων, από διάφορες ερευνητικές ομάδες από διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτή την εργασία, αναφέρουμε εργαστηριακά αποτελέσματα από φασματομετρία μάζας επαγωγικά συζευγμένου πλάσματος υψηλής ακρίβειας (ICP-MS) που επιβεβαιώνουν και επεκτείνουν προηγούμενα αποτελέσματα από το SEM-EDX. Για το σκοπό αυτό, αναλύθηκε το περιεχόμενο φιαλιδίων από διαφορετικές παρτίδες των εμπορικών σημάτων AstraZeneca/Oxford, CanSino Biologics, Pfizer/BioNTech, Sinopharm, Moderna και Sputnik V.

Μεταξύ των μη δηλωμένων χημικών στοιχείων ανιχνεύθηκαν 11 από τις 15 κυτταροτοξικές λανθανίδες που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρονικές συσκευές και οπτογενετική. Επιπλέον, μεταξύ των μη δηλωμένων στοιχείων ήταν και τα 11 βαρέα μέταλλα: χρώμιο βρέθηκε στο 100% των δειγμάτων. αρσενικό 82%; νικέλιο 59%; κοβάλτιο και χαλκός 47%· κασσίτερος 35%; κάδμιο, μόλυβδος και μαγγάνιο σε ποσοστό 18%. και ο υδράργυρος στο 6%. Συνολικά 55 μη δηλωθέντα χημικά στοιχεία βρέθηκαν και ποσοτικοποιήθηκαν με ICP-MS.

Συνδυάζοντας αυτά τα ευρήματα με αποτελέσματα από το SEM-EDX, συνολικά 62 μη δηλωμένα χημικά στοιχεία έχουν βρεθεί στα εμβόλια Covid. Σε όλες τις μάρκες, βρήκαμε βόριο, ασβέστιο, τιτάνιο, αλουμίνιο, αρσενικό, νικέλιο, χρώμιο, χαλκό, γάλλιο, στρόντιο, νιόβιο, μολυβδαίνιο, βάριο και άφνιο. Με το ICP-MS, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο των δειγμάτων είναι ετερογενές, η στοιχειακή σύνθεση ποικίλλει σε διαφορετικά κλάσματα που εξάγονται από το ίδιο φιαλίδιο.

Η έρευνα εδώ:https://www.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/111


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.