Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

30 εκατομμύρια πλαστά ψηφοδέλτια έτοιμα για την Καμάλα Χάρις...

30 εκατομμύρια πλαστά ψηφοδέλτια έτοιμα για ένεση το βράδυ των εκλογών...



Σε κάτι που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη δημοκρατία, ένας πληροφοριοδότης από τις τάξεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) προχώρησε, αποκαλύπτοντας μια απαίσια συνωμοσία για να πλημμυρίσει τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ με 30 εκατομμύρια πλαστά ψηφοδέλτια. Ο στόχος; Να εξασφαλίσει μια νίκη για την υποψήφια των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις, μπροστά σε μια αναμενόμενη ιστορική ήττα. Οι συνέπειες μιας τόσο τολμηρής κίνησης απειλούν να αποκαλύψουν τον ίδιο τον ιστό του εκλογικού συστήματος, αφήνοντας εκατομμύρια Αμερικανούς να αμφισβητούν την ακεραιότητα της δημοκρατίας τους.

Οι εκρηκτικές αποκαλύψεις του WEF Insider

Σύμφωνα με έναν ανώνυμο εργολάβο του WEF, ο οποίος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει καλά το σχέδιο, η παγκόσμια ελίτ έχει αναλύσει σχολαστικά το τρέχον πολιτικό τοπίο. Τα συμπεράσματά τους είναι καταδικαστικά: η Kamala Harris πρόκειται να χάσει τη λαϊκή ψήφο αυτόν τον Νοέμβριο. Φοβούμενοι λοιπόν μια σαρωτική απόρριψη του υποψηφίου που προτιμούν, αυτές οι ελίτ έχουν ξεκινήσει μια μυστική επιχείρηση για να χειραγωγήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα και να εξασφαλίσουν την εκλογή του «σωστού» υποψηφίου.

Η αποκάλυψη έχει προκαλέσει σοκ σε πολιτικούς κύκλους, εγείροντας επείγοντα ερωτήματα σχετικά με το ενδεχόμενο εκτεταμένης νοθείας των ψήφων. Εάν αληθεύει, αυτή η επιχείρηση θα ήταν η πιο περίπλοκη επίθεση κατά των δημοκρατικών αρχών στη σύγχρονη ιστορία. Η προειδοποίηση του εργολάβου παρουσιάζει μια ανατριχιαστική εικόνα: η παγκόσμια ελίτ δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να διατηρήσει την εξουσία της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι υπονομεύει τις θεμελιώδεις αρχές των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών.

Η Κλίμακα της Επιχείρησης. Δεν πρόκειται για απάτη μικρής κλίμακας. Μιλάμε για 30 εκατομμύρια πλαστά ψηφοδέλτια — ένας αριθμός τόσο μεγάλος που θα μπορούσε εύκολα να ταλαντώσει το σύνολο των εκλογών. Το μέγεθος αυτής της επιχείρησης υποδηλώνει βαθιές, καλά συντονισμένες προσπάθειες που εκτείνονται σε πολιτείες, κομητείες και διάφορα επίπεδα διακυβέρνησης. Η εισαγωγή αυτού του όγκου ψεύτικων ψήφων στο σύστημα απαιτεί τεράστιους πόρους, επιρροή και συνεργασία από βασικά άτομα που είναι ενσωματωμένα στην εκλογική διαδικασία.

Η μαρτυρία του αναδόχου του WEF δείχνει ότι αυτή η επιχείρηση δεν περιορίζεται σε ένα μόνο κράτος ή περιοχή, αλλά είναι, αντίθετα, μια προσπάθεια σε εθνικό επίπεδο. Ο στόχος; Για να καλύψει κάθε μεγάλη πολιτεία swing και να εξασφαλίσει ότι η Kamala Harris θα βγει στην κορυφή ανεξάρτητα από την πραγματική καταμέτρηση ψήφων.

Χειρισμός της ψήφου: Πώς λειτουργεί το σχέδιο

Το σχέδιο εισαγωγής πλαστών ψηφοδελτίων δεν αφορά μόνο την προσθήκη ψήφων. Πρόκειται για ουσιαστική αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας. Σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν από το WEF, υπάρχουν πολλαπλές στρατηγικές:

Παραποίηση ψηφοδελτίων μέσω αλληλογραφίας : Μια σημαντική οδός για αυτή τη δόλια δραστηριότητα είναι το σύστημα ψηφοδελτίων με αλληλογραφία, το οποίο έχει ήδη αντιμετωπίσει έντονο έλεγχο για πιθανά τρωτά σημεία του. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει τη δημιουργία και τη διανομή εκατομμυρίων πλαστών ψηφοδελτίων υπό το πρόσχημα των νόμιμων ψήφων, εκμεταλλευόμενη τα κενά στη διαδικασία εποπτείας.

Χειρισμός ηλεκτρονικών μηχανών ψηφοφορίας : Ένα άλλο στοιχείο της επιχείρησης φέρεται να περιλαμβάνει την παραβίαση των ηλεκτρονικών συστημάτων ψηφοφορίας για την άμεση αλλαγή της καταμέτρησης ψήφων. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την παραβίαση των μηχανών ή την αλλαγή του προγραμματισμού τους για την αντιστροφή των ψήφων από τον έναν υποψήφιο στον άλλο χωρίς να δημιουργηθεί υποψία.

Μετα-εκλογικές προσαρμογές : Οι γνώστες του WEF προτείνουν ότι ακόμη και μετά το βράδυ των εκλογών, θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα για να διασφαλιστεί ότι τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει πιθανές επανακαταμετρήσεις, νομικές προκλήσεις και αξιοποίηση ισχυρών αφηγήσεων μέσων ενημέρωσης για να υποχρεώσει το κοινό να αποδεχθεί κατασκευασμένα αποτελέσματα.

Το σκεπτικό του WEF: «Για το όφελος του λαού»

Αυτό που είναι ίσως πιο ανησυχητικό σε αυτή την αποκάλυψη είναι το σκεπτικό πίσω από αυτήν. Τα εσωτερικά έγγραφα του WEF αναφέρουν ότι αυτή η επιχείρηση διεξάγεται «προς όφελος του αμερικανικού λαού». Κατά την άποψή τους, δεν μπορεί να εμπιστευτεί το κοινό να εκλέξει τον «σωστό» αρχηγό, και ως εκ τούτου πρέπει να παρέμβει για να εξασφαλίσει το «βέλτιστο» αποτέλεσμα. Αυτή η πατερναλιστική προσέγγιση αφαιρεί από τους πολίτες το πιο θεμελιώδες δικαίωμά τους – την ικανότητα να επιλέγουν ελεύθερα τους ηγέτες τους.

Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα, η παγκόσμια ελίτ πιστεύει ότι οι πολιτικές της Kamala Harris είναι απαραίτητες για το μέλλον της Αμερικής και του κόσμου. Υποστηρίζουν ότι το να της επιτρέψουν να χάσει θα ανατρέψει την ατζέντα τους για παγκόσμια συνεργασία και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες θεωρούν απαραίτητες για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η κλιματική αλλαγή, η ανισότητα και η κοινωνική δικαιοσύνη. Στο μυαλό τους, η χειραγώγηση των εκλογών είναι ένα μικρό τίμημα για το μεγαλύτερο καλό.

Οι κίνδυνοι της υπονόμευσης της δημοκρατίας

Οι επιπτώσεις ενός τέτοιου συστήματος είναι εκτεταμένες. Εάν αυτό το επίπεδο νοθείας πραγματοποιούνταν με επιτυχία, θα δημιουργούσε ένα επικίνδυνο προηγούμενο για μελλοντικές εκλογές. Μόλις ανοίξει η πόρτα για παραβίαση δημοκρατικών διαδικασιών σε τέτοια κλίμακα, δεν υπάρχει γυρισμός. Η εμπιστοσύνη μεταξύ του εκλογικού σώματος και της κυβέρνησής τους θα πληγεί ανεπανόρθωτα και η ίδια η νομιμότητα των μελλοντικών εκλογών θα τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Επιπλέον, αυτή η επιχείρηση θα μπορούσε να προκαλέσει μια τεράστια συνταγματική κρίση. Φανταστείτε το επακόλουθο: εκατομμύρια ψηφοφόροι εξοργισμένοι, μηνύσεις σε όλη τη χώρα και εκτεταμένες διαμαρτυρίες που αμφισβητούν την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Ο ιστός της αμερικανικής δημοκρατίας θα τεντωνόταν στο σημείο θραύσης του.

Αποκάλυψη της παγκόσμιας ελίτ: Ο ρόλος του WEF στη διαμόρφωση των εκλογών

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θεωρείται εδώ και καιρό ως χώρος συγκέντρωσης της παγκόσμιας ελίτ, όπου ηγέτες από τις επιχειρήσεις, την πολιτική και τον ακαδημαϊκό χώρο συγκεντρώνονται για να συζητήσουν παγκόσμια ζητήματα. Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη ρίχνει την οργάνωση σε ένα πολύ πιο σκοτεινό φως. Αν αληθεύει, υποδηλώνει ότι το WEF δεν είναι απλώς μια δεξαμενή σκέψης για παγκόσμια συνεργασία, αλλά ένας ενεργός παίκτης στη χειραγώγηση των πολιτικών αποτελεσμάτων για να ευθυγραμμιστεί με την ατζέντα του.

Αυτή η αποκάλυψη τροφοδοτεί τις αυξανόμενες ανησυχίες για την επιρροή των παγκόσμιων ελίτ στις εθνικές κυβερνήσεις. Από τεχνολογικούς γίγαντες έως διεθνείς ΜΚΟ, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για το πόση δύναμη ασκούν αυτές οι οντότητες στη διαμόρφωση της πολιτικής και της κοινής γνώμης. Το γεγονός ότι το WEF φέρεται ότι είναι διατεθειμένο να φτάσει μέχρι το σημείο να ενορχηστρώσει μαζική νοθεία ψηφοφόρων για να επιτύχει τους στόχους του είναι βαθιά ανησυχητικό και πρέπει να υψώνει κόκκινες σημαίες για κάθε πολίτη που αγαπά τη δημοκρατία.


πηγη



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.