Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Πακιστανός Ιμάμης έκανε κηρυγμα “κατά των απίστων” και...Πηρε ποδι αμεσως, απελαση ! ! !

Πακιστανός Ιμάμης έκανε κύρηγμα “κατά των απίστων” στην Ιταλία και την άλλη μέρα η Μελόνι τον απέλασε!



Η ιταλική κυβέρνηση με προσωπική προτροπή της Τζώρτζια Μελόνι, υπέγραψε διάταγμα για την απέλαση του 54χρονου Ζουλφικάρ Χαν, ιμάμη με έδρα τη Μπολόνια και καταγωγή από το Πακιστάν.

Ο Khan, ο οποίος διέμενε στην Ιταλία από το 1995, ανακλήθηκε η άδεια παραμονής του λόγω αυξανόμενου ριζοσπαστισμού από το φθινόπωρο του 2023, που τον είδε να προωθεί αντιδυτική, ομοφοβική και αντιφεμινιστική ρητορική.

Οι αρχές τον συνέδεσαν με ισλαμιστικές εξτρεμιστικές ομάδες και τον κατηγόρησαν ότι υποστήριζε ρητορική μίσους, υποκινούσε τη βία και ενθάρρυνε την αντίσταση ενάντια στους νόμους του ιταλικού κράτους.

Τα κηρύγματα και οι αναρτήσεις του Χαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ Νοεμβρίου 2023 και Μαΐου 2024 περιελάμβαναν προτροπή για ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, και θεϊκή τιμωρία στα δυτικά κράτη που υποστηρίζουν το Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια ενός από τα κηρύγματά του, ο Khan φέρεται να ενθάρρυνε τους μουσουλμάνους πιστούς να αντισταθούν στην επιβολή φόρων από το κράτος, υποστηρίζοντας ότι οι πόροι πρέπει να παραμείνουν στη μουσουλμανική κοινότητα. Αναφέρθηκε επίσης στην ομοφυλοφιλία ως μια ασθένεια που έπρεπε να θεραπευτεί και κάτι που οι μουσουλμάνοι είχαν το δικαίωμα να πολεμήσουν για να την αποτρέψουν.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.