Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Μπιλ Γκέιτς στηριζει Καμαλα Χαρις...καινούργια εμβόλια, στημένες πανδημίες και κλιματικές απάτες ! ! !

Κανένας δεν το περίμενε...

Έχει σοκαριστεί όλος ο πλανήτης....

Ο Μπιλ Γκέιτς δωρίζει στα κρυφά 50 εκατομμύρια δολάρια στην Καμάλα Χάρις για να την κάνει πρόεδρο των ΗΠΑ...

Θέλει να συνεχίσει με καινούργια εμβόλια, στημένες πανδημίες και κλιματικές απάτες...



Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς έχει δωρίσει αθόρυβα 50 εκατομμύρια δολάρια σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει την προεδρική υποψηφιότητα της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι τρεις πηγές.

Ενώ ο Γκέιτς δεν έχει υποστηρίξει δημοσίως τη Χάρις, η σημαντική δωρεά του έγινε στο Future Forward, μια ομάδα «σκοτεινού χρήματος» που υποστηρίζει την εκστρατεία της. Τα κεφάλαια επρόκειτο να παραμείνουν ανώνυμα, ανέφερε η έκθεση. «Η δωρεά του κ. Γκέιτς πήγε συγκεκριμένα στον μη κερδοσκοπικό βραχίονα του Future Forward, Future Forward USA Action, ο οποίος ως οργανισμός 501(c)(4) «σκοτεινού χρήματος» δεν αποκαλύπτει τους δωρητές του, σύμφωνα με τους ανθρώπους που ενημερώθηκαν. Έτσι, οποιαδήποτε συνεισφορά του κ. Γκέιτς δεν θα εμφανιστεί ποτέ σε κανένα δημόσιο αρχείο», διευκρίνισαν τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τους New York Times, σε ιδιωτικές συζητήσεις φέτος με φίλους και άλλους, ο Γκέιτς εξέφρασε ανησυχίες για τον πιθανό αντίκτυπο μιας δεύτερης προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ στην παγκόσμια υγεία και τα προγράμματα οικογενειακού προγραμματισμού, ανέφεραν οι New York Times επικαλούμενοι πηγές που γνωρίζουν τις σκέψεις του Γκέιτς.

Αυτή η κρυφή χρηματοδότηση μπορεί να ερμηνευθεί ως ένα μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται πίσω από κλειστές πόρτες και οι φωνές των πολιτών δεν ακούγονται. Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Γκέιτς; Ενδεχομένως, να επιχειρεί να επηρεάσει τις πολιτικές που σχετίζονται με την υγεία και τον έλεγχο του πληθυσμού, ενισχύοντας έτσι τις θεωρίες που τον θέλουν να εμπλέκεται σε δράσεις που θίγουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στο όνομα της «παγκόσμιας ευημερίας».

Η ιδέα ότι οι δισεκατομμυριούχοι μπορούν να συνάπτουν συμμαχίες και να χρηματοδοτούν πολιτικά κινήματα για να προωθήσουν την ατζέντα τους, υπονομεύει την έννοια της δημοκρατίας. Πόσοι άλλοι, άραγε, υποστηρίζουν πολιτικούς ή οργανώσεις με την ελπίδα να αποκτήσουν τον έλεγχο μέσω της χρηματοδότησης; Αυτές οι πρακτικές δεν είναι απλώς μια στρατηγική επιρροής, αλλά αποδεικνύουν μια υπονομευτική δυναμική που απειλεί τη δημοκρατική διαδικασία.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.