Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Συvεληφθn Aλβαvεζα Tσατσα...Θα απελαθει κυριε εισαγγελεα; Θα εφαρμοσθει ο voμος;

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους, μια ιστορία εμπορίας μιας 25χρονης στο Ηράκλειο....



Το κουβάρι του δράματος που έζησε η νεαρή κοπέλα, άρχισε να ξετυλίγεται  το πρωί της Πέμπτης, όταν περαστικοί βρήκαν την 25χρονη γυναίκα χτυπημένη σε δρόμο κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Σοκαριστικά τα όσα άκουσαν από τα χείλη της 25χρονης…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ότι μια 43χρονη από την Αλβανία την χτύπησε και την παράτησε στο δρόμο ενώ φρίκη προκαλούν τα όσα τους αποκάλυψε: Ότι μαζί με τον 30χρονο σύντροφο της (επίσης από την Αλβανία), ήταν κλειδωμένη σε σπίτι στο Ηράκλειο από τον Αύγουστο και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το πόσοι άνδρες πέρασαν από το σπίτι όπου έμενε η 25χρονη.

Η αστυνομία προχώρησε στις δύο συλλήψεις, της 42χρονης γυναίκας καθώς και του 50χρονου συντρόφου της.

Θα απελαθει κυριε εισαγγελεα; Θα εφαρμοσθει ο νομος;

Ή θα την αφησετε ελευθερη;;;

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.