Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Τριάντα μαθητές πέθαναν ξαφνικά σε μία εβδομάδα...

ΞΑΦΝΙΚΑ...

Γενοκτονία στις ΗΠΑ...

Τριάντα μαθητές πέθαναν ξαφνικά σε μία εβδομάδα....

Είχαν όλοι εμβολιαστεί κατά του Covid...



Γιατί “φεύγουν” ξαφνικά νεαροί μαθητές σε τόσο μικρή ηλικία?

Η ιατρική κοινότητα έχει το σθένος να ανοίξει διάλογο με την κοινωνία για τις πραγματικές αιτίες?

Πάνω από 30 μαθητές των ΗΠΑ πέθαναν ξαφνικά αυτή την εβδομάδα καθώς οι θάνατοι αυξάνονται μεταξύ των ασθενών που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid.

Τουλάχιστον 30 παιδιά σχολικής ηλικίας στις ΗΠΑ πέθαναν ξαφνικά και απροσδόκητα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται μεταξύ των εμβολιασμένων και ενισχύεται.

Πολλά από τα παιδιά πέθαναν από επείγοντα ιατρικά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής ανακοπής και των εγκεφαλικών επεισοδίων, καθώς οι γιατροί προειδοποιούν ότι είναι πλέον τακτικά μάρτυρες τέτοιων επεισοδίων

«Αυτό είναι το νέο φυσιολογικό… turbo καρκίνοι. Ο φίλος μου έχασε τρεις φίλους σε μια εβδομάδα! Τέτοιοι καρκίνοι Turbo ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτοι πριν από τα εμβόλια του COVID», εξήγησε ο επιστήμονας και ερευνητής εμβολίων του MIT, Steve Kirsch.

Μπορούμε επιτέλους ως κοινωνία να έχουμε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση για το τι συμβαίνει με τους εμβολιασμένους με Covid μπροστά στα μάτια μας;


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.