Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Δρ Peter McCullough...Πως οι γιατροί δωροδοκήθηκαν για να προωθήσουν εμβόλια ! ! !



Ο παγκοσμίου φήμης καρδιολόγος Dr. Peter McCullough (Πίτερ ΜακΚάλοου) αποκάλυψε πρόσφατα εκπληκτικά στοιχεία σχετικά με τα τεράστια κέρδη που έλαβαν οι γιατροί για την προώθηση των ενέσεων COVID-19.

Στο Tommy T Podcast, ο Δρ McCullough ισχυρίστηκε ότι ένας τυπικός γιατρός θα μπορούσε να βγάλει επιπλέον 250.000 $ εάν έκανε ένεση σε ένα σημαντικό μέρος των ασθενών του.

Πιο συγκεκριμένα, εάν ένας γιατρός έκανε ένεση στο 75% των ασθενών του/της με 250 $ ανά άτομο που έλαβε πρόσφατα την ένεση, αυτό θα κατέληγε να είναι περίπου 250.000 $.

Αυτή η αποκάλυψη ανακαλύφθηκε μέσω ενός εγγράφου Anthem Blue Cross Blue Shield που διέρρευσε. Η Anthem Blue Cross Blue Shield είναι μια μεγάλη εταιρεία ιατρικής ασφάλισης.



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate