Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Μακιγιαρεται δημοσια και...προκαλει, προκαλει, προκαλει ! ! !

 


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην αγορά του Ηρακλείου, επισκέφθηκε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, και όπως θα δείτε και στο βίντεο, δοκίμασε… μακιγιάζ.

Με τα κινητά να καταγράφουν το σκηνή, ο Στέφανος Κασσελάκης έδειχνε να το απολαμβάνει, ενώ συνέστησε στις υπόλοιπες υπαλλήλους του καταστήματος να σταματήσουν τα «πειράγματα» προς τη μακιγιέζ για να ολοκληρώσει το makeup.

Όταν μάλιστα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, που παρακολουθούσε τη σκηνή με χαμόγελο που «έκρυβε» την αμηχανία του, του είπε «πρόεδρε έμπλεξες», ο Στέφανος Κασσελάκης του απάντησε: «Δεν έμπλεξα εγώ, Χάρη, εσύ έμπλεξες. Κατάλαβες;»

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.