Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΠΕΡΙ ΗΓΕΤΩΝ...



Την ηγεσία τη διδάχθηκα 30 χρόνια, όσα και τα χρόνια μου στον Ελληνικό Στρατό.
Από τη Σχολή Ευελπίδων και όλα τα στρατιωτικά σχολεία, από τα οποία αποφοίτησα, αλλά και στην πράξη, γιατί γνώρισα αυτά τα 30 χρόνια, ανθρώπους με ξεχωριστά ηγετικά χαρίσματα, προϊσταμένους και υφιστάμενους.
Το συμπέρασμά μου από αυτά τα 30 χρόνια είναι, ότι ο ηγέτης πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που να εμπνέει με την παρουσία του και την κατάρτισή του, ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να έχει πάθη, ένας άνθρωπος ακέραιος, ευθυτενής, ηθικός, λιτός και ταγμένος αποκλειστικά στην αποστολή του. Όσο δε ψηλότερα βρίσκεται στην ιεραρχία, σε τόσο μεγαλύτερο βαθμό πρέπει να διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά.
Έτσι ήταν φτιαγμένοι όλοι όσοι καταγράφηκαν στην ιστορία ως ηγέτες.
Τώρα θα μου πείτε, τι σχέση έχει ο τύπος της φωτογραφίας, με τα ρουζ και τα μέικ απ, με τις ιδιότητες του ηγέτη που προανέφερα.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.