Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Βαρέθηκα να βλέπω τόση υποκρισία...

Επειδή βαρέθηκα να βλέπω τόση υποκρισία γύρω μου,από κυβέρνηση, και ειδικά από την αντιπολίτευση, που τόσα χρόνια κάνει τα πάντα για να διαλύσει την αστυνομία, και να ακούω τόσες γνώμες ηλιθιων....θα πω το εξης: Δεν φταίει η αστυνομία. Έτσι την κατάντησε η πολιτική σαβούρα της μεταπολιτευσης.



Απαγορεύεται από τον νόμο:

1. Αστυνομικός να πυροβολήσει σε κατοικημένη περιοχή γι αυτό και όταν πυροβολούν καταδιώκοντας ληστές ή εγκληματίες ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

2. Αστυνομικός να εγκαταλείψει τη θέση του εν υπηρεσία και ειδικά ΦΡΟΥΡΟΣ, ούτε για να πάει για κατούρημα γιατί ελλοχεύει κίνδυνος να είναι στημένη παγίδα προκειμένου να επιτεθούν στο τμήμα.

3. Αστυνομικό τμήμα να διαθέσει περιπολικό. Μόνο η Άμεση Δράση διαθέτει περιπολικά για να κάνουν τη νταντά ηλιθίων, όταν αυτά είναι διαθέσιμα και δεν έχουν κάποιο σημαντικό περιστατικό.

4. Να ασκηθεί δίωξη για αδικήματα που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βία και βιασμό ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

Τώρα οποίος με ρωτήσει αν εγώ θέλω τέτοια αστυνομία, την απάντηση μου την ξέρει. Σαν νομοταγης και βαριά φορολογούμενος πολίτης, θέλω να ζω με απόλυτη ασφάλεια και να κυκλοφορώ χωρίς κανένα φόβο. Άρα θέλω αστυνομία δραστική, στα πρότυπα της Αμερικής. Στην Ελλάδα την είχαμε την περίοδο 1967 - 1974. Και φυσικά νόμους σοβαρούς! Διότι στην Ελλάδα η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη, και αυτός την άλλη στιγμή είναι ελεύθερος. Γιατί έτσι είναι η νομοθεσία. 

Ας αναλογιστουμε λίγο τι θα είχε συμβεί αν ο αστυνομικός έκανε το αυτονόητο για ένα σοβαρό κράτος δηλ να πυροβολήσει. Τι θα γινόταν τώρα; Αριστεροί και άναρχοαπλυτοι μπαχαλακηδες θα έκαιγαν την Αθήνα. Οι δημοσιοκάφροι θα μας τα έπρηζαν νυχθημερόν για κανα μήνα, και θα είχαμε έναν νέο ήρωα σαν τους 3 που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Όσο για τη λέξη γυναικοκτονια, δεν την δέχομαι για ένα και μόνο λόγο. Δεν θεωρώ την γυναίκα κατώτερη από τον άνδρα. Για μένα υπάρχει μόνο δολοφονία! 


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.