Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Πού βρήκαν τα εκατ. ευρώ εγγύηση για να μην προφυλακιστούν τα στελέχη του ΟΣΕ;

Αυτα συμβαινουν σημερα στο Μητσοτακισταν...



Μείζον και κρίσιμο ζήτημα θέτει ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών: Ζητά την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών για το «πόθεν έσχες» των εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ για να αφεθούν ελεύθεροι.

Να υπενθυμιστεί πως αφέθηκαν ελεύθεροι χθες με εγγυήσεις – μαμούθ, δυο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717 η οποία αφορά στη σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου και συνδέεται με το έγκλημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο κατηγορούμενους από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, οι οποίο αφού απολογήθηκαν με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυοδοσίες 800 και 900 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, καθώς και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.