Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Αρχiζουv και ανοiγουv τα στoματα για τα θανατnφoρα εμβoλια...

Θα δούμε άτομα να κάθονται στο σκαμνί;



Στο μικροσκόπιο έχει αρχίσει να μπαίνει σε διάφορα κράτη (ακόμα και αυτά που εφάρμοσαν άγρια χουντομέτρα) η «αμαρτωλή» τριετία του covid!

Διάφορες επιτροπές και επιστήμονες καταθέτουν δημόσια πως πρέπει να κληθούν προς απολογία οι ιθύνοντες εκείνης της περιόδου και να αναζητηθούν ευθύνες για το τι τυχόν πήγε στραβά.

Κι όταν λέμε “στραβά” αναφερόμαστε σε αμέτρητους θανάτους στα νοσοκομεία (κυρίως), καταστροφή των οικονομικών και μέτρα τύπου απαρτχάιντ που κατέστρεψαν πολύ κόσμο!

Η Αυστραλία είναι ένα από τα κράτη όπου κάτι έχει αρχίσει να «κινείται».

Πιο συγκεκριμένα, στην Επιτροπή Αναφορών Νομικών και Συνταγματικών Υποθέσεων της Αυστραλιανής Γερουσίας ακούστηκαν τα παρακάτω πολύ σημαντικά από τον καθηγητή Ian Ernest Brighthope.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο γιατί εγκαταλείφθηκε εντελώς η λύση της παροχής βιταμίνων C και D (που είχαν αποδεδειγμένα βοηθήσει κατά του covid):

«ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΑ, ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΗ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2019. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΣΤΗΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, D ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ AMA ΚΑΙ ΤΟΥ RACGP ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ D , ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΞΕΙΕΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ. Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ COVID.

ΩΣΤΟΣΟ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΩ ZOOM ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ C,D, ZINC ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, Ο ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ».

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα (όλως τυχαίως μέσα στην τριετία της πανδημίας!!!) έχουν παρθεί μέτρα που βάζουν “φρένο” στη διάθεση βιταμίνων όπως η D και το Μαγνήσιο .


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.