Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Eiμαι εδώ αvεμβoλiαστoς, xωρiς να κoλλnσω πoτέ τον ιo σας...Βίντεο



Δέν θα ξεχάσω ποτέ την ψυχολογική βία που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια........και θα είμαι προετοιμασμένος στο μέλλον ότι κι αν σπείρουν τα καθάρματα της παγκοσμιοποίησης.
Είμαι εδώ ανεμβολίαστος χωρίς να κολλήσω ποτέ τον ιό σας.
Και στην Χ και στην Ψ θα μας βρείτε απέναντι.........απέναντι στην τρομοκρατία και στην πλύση των εγκεφάλων και στην χειραγώγηση που σπέρνετε στα ΜΜΕ,τα μέσα που εξυπηρετούν τους σκοπούς σας. 
Στεναχωριέμαι και λυπάμαι όλους όσους εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σε εσάς ,και όσους εξαναγκάστηκαν να υποκείψουν στα πειράματά σας.
Ναί..........αισθανόμουν μόνος παράνομος φοβισμένος αβοήθητος και απογοητευμένος..........αλλά όχι πιά......
Ποτέ ξανά και για τίποτε!!! Και δεν πρόκειται να κάνω κάτι που δεν θέλω στο σώμα μου ότι κι αν χρειαστεί να κάνω γι'αυτό.

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate