Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Κυβερνουν Εβραιοδουλοι....




«Εμείς έχουμε αυτό τον διωγμό από το ΄70. Είναι άνθρωποι αυτοί, είναι καλόγεροι; Μας πολεμούν συνεχώς» σημείωσε ο γέροντας Μεθόδιος από την ερά Μονή Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” και στον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη, για τον πόλεμο που χρόνια τώρα δέχονται, από τη Νέα Αδελφότητα της Μονής.

«Αυτοί έχουν πάρει χρήματα από την Ε.Ε. να κάνουν έργα, για 2 άτομα, για ένα σπίτι. Και μας λένε ότι εμείς είμαστε παράνομοι και αυτοί είναι 2 άτομα και μας 115. οπότε εμείς τον έχουμε νιώσει τον πόλεμο με τους Εβραίους, γιατί είναι όλοι εβραιόδουλοι, και το μόνο που κοιτάνε, είναι πως να πάρουν χρήματα, τίποτ΄άλλο» συμπλήρωσε.

Ο γέροντας Μεθόδιος επανέλαβε ότι θα καταφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, έκανε λόγο για εργαλειοποίηση της πίστης ώστε να αποκομίζουν σημαντικά κέρδη και ανέφερε ότι υπάρχει σχέδιο για «προσαρμογή» όπως είπε στο Άγιον Όρος, αυτόματων πωλητών, super market , ακόμα και τράπεζας.

«Θέλουν να κάνουν έργα για να δικαιολογήσουν τα χρήματα που παίρνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κυνηγάνε μοναχούς, για να πάρουν την περιουσία της Μονής. Και με εμάς τι γίνεται; Δεν ήρθαμε στο Άγιο Όρος για να προδώσουμε ή να πουλήσουμε την ψυχή μας. Εκεί γεννηθήκαμε πνευματικά και εκεί θα πεθάνουμε. Αν πιστεύουν ότι είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες, ας έρθουν».

Σχολιάζοντας τον Πόλεμο στη Μέση Ανατολή ο γέροντας Μεθόδιος,

αναρωτήθηκε πως μετά από όλα όσα έχουν περάσει οι Ισραηλινοί,

επιτίθονται σήμερα στους Παλαιστίνιους.

«Όλα αυτά, είναι προγράμματα των σκοτεινών δυνάμεων, αυτοί τον κήρυξαν τον πόλεμο και αυτοί θέλουν να γκρεμίσουν το τέμενος του Ομάρ στα Ιεροσόλυμα, για να χτίσουν το ναό τους.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate