Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Λινού: Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους...



«Να το κάνουμε το εμβ0λιο του κορ0νωϊού φέτος; Να μην το κάνουμε; Και αυτό; Μαζί με τα άλλα; Ρωτούν οι δημοσιογράφοι…. «Υπάρχει μία δυσπιστία φέτος.. κάποιοι είχαν κλείσει ραντεβού να το κάνουν και το ακύρωσαν… Εσείς τι λέτε κυρία Λινού, για ποιο λόγο; « Ό κύριος λόγος είναι ότι τώρα δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση… επίσης οι πιο πολλοί άνθρωποι νοσούν, αλλά ήπια, όλοι έχουμε κάποιο επίπεδο ανοσίας και γιατί για τους περισσότερους, είναι πάρα πολύ αποδοτικό το αντιικό φάρμακο..» « Κυρία Λινού, ξέρετε ότι πολύς κόσμος φοβάται για ενδεχόμενες παρενέργειες, ειδικά όταν κάνει την ίδια μέρα και τα δύο εμβ0λια είμαστε προστατευμένοι;» «Οι σοβαρές παρενέργειες είναι πάρα πολύ σπάνιες και είναι ανεξάρτητες εάν θα γίνουν ταυτόχρονα και τα δύο εμβ0λια.. Μπορούμε να κάνουμε και την ίδια στιγμή το αντιγριπικό με του covid, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»!

(Η δεύτερη φωτογραφία, από παλαιότερη δήλωση της κυρίας Λινού «Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους , σε σχέση με τα εμβ0λια…) 
https://www.sportime.gr/.../apistefti-vomva-apo-athina.../
*Από την επιστολή της ομάδας μας που εστάλη τον Δεκέμβριο του 2021 σε όλους τους αρμόδιους φορείς και φυσικά, δεν λάβαμε απάντηση από κανέναν!
Σε. 6 «Δεν είμαστε σίγουροι αν ο εμβ0λιασμός κατά της Covid -19 μπορεί να αλληλεπιδράσει με άλλους εμβ0λιασμούς, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του ΕΟΦ «Comirnaty, INN COVID-19 mRNA Vaccine », στην παράγραφο 4.5 σελ. 5 «Αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης»: «Δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες αλληλεπιδράσεων. Η συγχορήγηση του Comirnaty με άλλα εμβόλια δεν έχει μελετηθεί»

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate