Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Το βαζουν στα ποδια τα Αμερικανακια απ την Μ.Ανατολη...

Πιο δειλος λαος απ τους Αμερικανους δεν υπαρχει....

Παντα βαζουν αλλους να πολεμουν γι αυτους....

Κι αν οι αλλοι δεν τα καταφερουν, το βαζουν στα ποδια....

Η ιστορια επαναλαμβανεται...

ΔΙΑΒΑΣΕ...



Washington Post: Οι ΗΠΑ προετοιμάζουν “σχέδιο μαζικής εκκένωσης” αν κλιμακωθεί ο πόλεμος...

Η κυβέρνηση παρά τη σθεναρή δημόσια υποστήριξή της προς το Ισραήλ ανησυχεί για την προοπτική μιας κλιμάκωσης

Ηκυβέρνηση Τ.Μπάιντεν προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο εκκένωσης εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών πολιτών από τη Μέση Ανατολή, εάν η ο πόλεμος στη Γάζα κλιμακωθεί, αναφέρει η Washington Post.

To σενάριο μιας τέτοιας επιχείρησης τίθεται επί τάπητος καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις, με τη βοήθεια εξοπλισμού και στρατιωτικών συμβούλων των ΗΠΑ, προετοιμάζονται για μια επικίνδυνη χερσαία επίθεση κατά της Χαμάς.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, υπάρχει αυξημένη ανησυχία για τους Αμερικανούς που ζουν στο Ισραήλ και τον γειτονικό Λίβανο καθώς μια εκκένωση αυτού του μεγέθους θεωρείται το χειρότερο σενάριο και άλλες λύσεις θεωρούνται πιο πιθανές.

Η κυβέρνηση, παρά τη σθεναρή δημόσια υποστήριξή της προς το Ισραήλ, ανησυχεί βαθύτατα από την προοπτική κλιμάκωσης και τις τελευταίες ημέρες έχει στρέψει την προσοχή της εν μέρει στην περίπλοκη επιμελητεία της απότομης μετακίνησης μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Υπήρχαν περίπου 600.000 Αμερικανοί πολίτες στο Ισραήλ και άλλοι 86.000 πιστεύεται ότι βρίσκονταν στον Λίβανο όταν επιτέθηκε η Χαμάς, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate