Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Μπoρoύv ο Mnτσoτάκnς και ο Avδρoυλάκnς να πoυν πώς θα εξoφλnσoυv τα xρέn τωv κoμμάτωv τoυς;

 - ΝΔ: συνολικό χρέος 435.500.000€ (αυξημένο κατά 44εκ. σε σχέση με πέρυσι), εκ των οποίων τα 425.600.000€ είναι τραπεζικά δάνεια.

- ΠΑΣΟΚ: συνολικό χρέος 405.000.000€ (αυξημένο κατά 43εκ. σε σχέση με το 2021), εκ των οποίων τα 398.000.000€ είναι τραπεζικά δάνεια.


Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
1) Μπορούν ο Μητσοτάκης και ο Ανδρουλάκης να πουν στον ελληνικό λαό πότε και πώς θα εξοφλήσουν τα χρέη των κομμάτων τους;
2) Μπορούν οι τραπεζίτες να πουν στους πολίτες και τους δανειολήπτες, αν έχουν εξασφαλίσει την επιστροφή των δανείων; Και με ποιον τρόπο;
Διότι, αν τα δάνεια δεν έχουν τις απαραίτητες εξασφαλίσεις (που ΔΕΝ έχουν), τότε πρέπει οι μεν τραπεζίτες να λογοδοτήσουν και τα δύο αυτά κόμματα να πτωχεύσουν, οι δε δανειολήπτες να σταματήσουν να πληρώνουν εωσότου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είτε εξοφλήσουν είτε παράσχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις για τα απίστευτα αυτά χρέη τους!



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.