Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

17xρovoς yuφτoς βiασε 14 xρovn...Θα αφεθεi ελευθεpoς;

Κύριε εισαγγελέα θα αφεθεί ελεύθερος;



Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη στο άλσος, δίπλα στο Γενικό Λύκειο Νάξου «Μανώλης Γλέζος», όπου σύμφωνα με την ανήλικη καταγγέλλουσα, τη βίασε 17χρονος Ρομά κάτω από καθεστώς φόβου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και φοβήθηκε να αντισταθεί επειδή, όπως είπε, γνώριζε ότι ο 17χρονος είχε επάνω του μαχαίρι.

Η 14χρονη έχει ήδη μεταβεί στο νοσοκομείο Σύρου για ιατρικές εξετάσεις ενώ ο 17χρονος Ρομά που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές Νάξου, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου θα περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.