Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Φυλακiζoυv οι Aλβαvoi Boρειonπειρωτες και ακομn τoυς ταiζoυμε; Aπελασn τωρα oλοι ! ! !

Τετοια καταντια δεν ειχαμε ουτε επι Τουρκοκρατιας...



Τρέχει και δεν φτάνει η Αθήνα μετά τη βάναυση σύλληψη του επικεφαλής της «Ομόνοιας» στις εκλογές στη Χειμάρρα Φρέντυ Μπελέρι από την αλβανική αστυνομία.

Το μέγαρο Μαξίμου, μάλιστα, αιφνιδιάστηκε από την προκλητική ενέργεια, ενώ στοιχειώδες κράτος θα γνώριζε τις απίστευτα επιθετικές προσωπικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού κατά του μέλους της ελληνικής ομογένειας στην Αλβανία, που προμήνυαν τις εξελίξεις.

Τώρα ο Έντι Ράμα κάνει τον ανήξερο για το... έγκλημα, παραπέμποντας στη... δικαιοσύνη της χώρας του!

Το ερώτημα, όμως, είναι προσωπικά στον Έλληνα πρωθυπουργό: Προς τι οι φιέστες και η στήριξη στον Ράμα, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί, ούτε καν να έχουν προωθηθεί τα δικαιώματα και οι συνθήκες ζωής της ελληνικής μειονότητας; 

Προς τι η κοινή περιοδεία των δυο στη Χειμάρρα, αφού πριν ο Ράμα είχε απαγορεύσει στον Μητσοτάκη να πάει μόνος του, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι δεν πήγε γιατί... είχε ομίχλη και δεν μπορούσε να πετάξει το ελικόπτερο; Και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, αντί να ελέγχουν, να τα... καταπίνουν όλα;


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.