Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Ξεpετε πoιoς εivαι ο εvoxος, πoυ εκαvε τov αxθoφoρo, σταθμαpxn και σκoτωθnκαv τoσoι;

Προεκλογικο ρουσφετι της Νου Δουλας...

Ειναι ικανοι να πουλησουν και την μανα τους για τα ψηφαλακια...



Με κομματική εύνοια φαίνεται πως τοποθετήθηκε στη θέση ο σταθμάρχης της τραγωδίας που κόστισε τη ζωή σε 57 μέχρι στιγμής ανθρώπους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega, ο 59χρονος που άρχισε να εργάζεται τις τελευταίες βδομάδες στην νευραλγική θέση, φαίνεται να διατηρεί στενές σχέσεις με μια βουλευτή του Νομού Λαρίσης με την κόρη του μάλιστα να δουλεύει στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρά την έλλειψη εμπειρίας του, ο 59χρονος επιθυμούσε τη θέση του σταθμάρχη λόγω των αυξημένων αποδοχών σε σχέση με τη δουλειά του αχθοφόρου που έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο οικογένειες διατηρούν πολύ στενές σχέσεις καθώς μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 59χρονος έτρωγε με τον πατέρα της βουλευτή.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.