Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Τoυς xαλαει τnv πιατσα ο Ελov Mασk....



Στο παρακάτω βίντεο ο ιδρυτής Ελον Μασκ της Neurolinke εταιρίας που αφορά τις νευροεπιστήμες και την τεχνολογία μας εξηγεί ότι σε λίγους μήνες περιμένει την έγκριση του FDA για την πρώτη άδεια παραγωγής τσιπ που θα εμφυτεύονται στον εγκέφαλο των ανθρώπων σε πρώτη φάση εκείνων που πάσχουν από παραπληγιες.

Η Ιατρική όπως καταλαβαίνετε έχει μια φωτεινή πλευρά της έρευνας προς την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και μια σκοτεινή πλευρά που χειραγωγείται από τις πολυεθνικές που θέλουν να κερδίσουν στην αγορά του χρήματος. Οι σοφές αποφάσεις των ανθρώπων και όχι των καταναλωτών θα ισορροπήσουν το φως με το σκοτάδι.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.