Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Εκτoς απo τα αpματα μας, θελoυν και τα αεpoπλαvα μας οι Oυκραvoi...(Πpoσεξτε Στpατnγoi ! ! !)

Στους Στρατηγους απευθυνομαι....

Πρεπει επιτελους να αντιδρασουν, να πατησουν ποδι....

Οι πολιτικοι ειναι ΟΛΟΙ πουλημενοι !



Μετά την αποστολή βαρέων αρμάτων μάχης στην Ουκρανία, μια διαδικασία που βρίσκεται διαρκώς σε εξέλιξη καθώς νέες χώρες προστίθενται στον κατάλογο, ο Γάλλος πολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Patrick Sauce, αναφέρει ότι το Κίεβο θα ζητήσει από την Γαλλία την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000.

Δεδομένου ότι Γαλλία και Ελλάδα διατηρούν στόλους με μαχητικά του τύπου, η Ελλάδα έχει σε αποθήκευση 19 μαχητικά Mirage 2000EGM/BGM θεωρείται δεδομένη μια ουκρανική κρούση και προς τη χώρα μας προκειμένου να τα δωρίσει στην Ουκρανία αφού επανέλθουν πρώτα σε επιχειρησιακή κατάσταση.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.