Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

lσλαμιστnς εν Eλλαδι: Στo όvoμα τoυ Aλλάx πρέπει να πεθάvετε... (Kαιρoς να τoυς βonθnσoυμε vα γυρισoυν στiς Πατρiδες τoυς)

Πρώτες απειλές από εξτρεμιστές μουσουλμάνους στην Ελλάδα...

Εγιναν πολλοι....

Νοιωθουν ισχυροι και ξεχνουν την ειρηνικη συνυπαρξη...

Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....



Συναγερμός σήμανε  σε έξι νοσοκομεία και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την αποστολή e-mail που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη...ωστόσο η προειδοποίηση για τη βόμβα αποδείχθηκε ψευδής. Λόγω του συναγερμού και των ερευνών, ασθενείς και επισκέπτες βγήκαν από τα κτίρια, προκειμένου να εξεταστεί ο χώρος, προκαλώντας ανησυχία.

Ο αποστολέας φέρεται να είναι ισλαμιστής, ο οποίος δηλώνει έτοιμος «να χύσει το αίμα του για το Ισλάμ».

Η απειλή ήταν ξεκάθαρη: «Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη μας Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε».

Όλα ξεκίνησαν στις 9 το πρωί όταν απειλητικό email εστάλη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προειδοποιώντας για βόμβα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με το ΤΕΕΜ και ειδικές μονάδες της αστυνομίας να ξεκινούν αμέσως έρευνες εκκενώνοντας το χώρο


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.