Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Τι παiζει με τα φαpμακα; Πιστευετε τα καvαλια;



Υπουργοί και στελέχη του καθεστώτος των παιδεραστών, των υποκλοπέων , των μιζαδόρων  και δολοφόνων του λαού μας που κυβερνά την χώρα, περιφέρονται καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης και διατείνονται έλλειψη φαρμάκων  ενώ συγχρόνως πρόσφατα απεστάλησαν μεγάλες ποσότητες φαρμακευτικού υλικού στην Ουκρανία...

Στην πραγματικότητα αποσύρουν τα φάρμακα αυτά για να αντικατασταθούν με φάρμακα που γράφουν ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ τα οποία περιέχουν mRNA( από τα αντίστοιχα σκευάσματα  - εμβόλια  κατά του COVID-19 που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους σε θάνατο και σε βαριές παθήσεις).

Μεγάλη προσοχή στο φύλλο οδηγιών του κάθε φαρμάκου.

Αλεξανδρος Αλεξανδροπουλος

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate