Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

143.227 θάvατoι συvoλικά αλλα....αλλα λεvε !

Λοιπόν μάγκες ξαναμπήκα σήμερα στο https://www.ypes.gr/.../statistiko-lixiarchikon-praxeon...  και ξανά κατέβασα το εξελακι με τις ληξιαρχικες πραξεις θανάτου.



Η Κουλοσυμμορία έχει ξεφύγει εντελώς.

Στο τελευταίο εξελακι που κατέβασα σήμερα ΛΕΙΠΟΥΝ  8 ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ και 654 θάνατοι στο σύνολο σε σχέση με το αλλά αντί άλλων (ημερομηνίας 02.01.2023) που είχαν (και κατέβασα) στη σελίδα τους χθες και σε συγκριση αυτά τα δυο έχουν εκατοντάδες διαφορές επίσης αν και το σημερινό συνάδει με το δελτίο-εξελακι του προηγουμένου μήνα. 

Για το πως εξαφανίστηκαν σε μια μέρα 654 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ να ρωτήσετε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  που θα το ερευνήσει, αν και πιο πιθανό βρίσκω να έχουν ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ οι άνθρωποι. 

Υ. Γ. μάλλον η ΚουλοΕΥΠ με παρακολουθεί 

Επίσης στο κινητό μου δεν έχω activated office για το πρόγραμμα Excel (σιγά μη πληρωσω τον Πόρτα  απλά τα ανοίγω με το browser) και ήτοι δεν μπορώ να γράψω και να αλλάξω κάτι (ήτοι τα αρχεία που έσωσα είναι αποδεικτικά στοιχεία ΑΠΑΤΗΣ κατ'εξακολουθηση των "αρμόδιων" που τα συμπληρώνουν και δημοσιεύουν, ουπςςς)

ΔΙΟΡΘΩΣΗ έβαλα τη σωστή φώτο, οι 143.227 θάνατοι συνολικά ήταν από το αρχείο εξελ που κατέβασα χθες με ημερομηνία 02.01.2023









Vasileios Syranastasis 



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.