Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Τoυς ταiζoυμε τoσα xροvια και εxoυν και παραπovα τα Aλβαvα...

ΜΕΓΚΙ ΝΤΡΙΟ: "Οι'Έλληνες είναι ρατσιστές....

Εμάς τους Αλβανούς μας έχουν για κλέφτες....

Στην Αγγλία με αντιμετώπισαν πολύ καλύτερα....



Οι Αλβανοί υπήκοοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% των αλλοδαπών που κρατούνται σε αγγλικές και ουαλικές φυλακές. Στην τελευταία καταμέτρηση υπήρχαν περισσότεροι από 1.336 Αλβανοί φυλακισμένοι στη Βρετανία, ο μεγαλύτερος αριθμός εγκληματιών στο εξωτερικό πίσω από τα κάγκελα....

H Βρετανία στέλνει «πακέτο» Αλβανούς εγκληματίες πίσω στα Τίρανα, για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους σε Αλβανικές φυλακές. Ήταν μία διμερή συμφωνία που έγινε μεταξύ των δύο χωρών φέτος τον Ιούλιο, εξοικονομώντας έτσι εκατομμύρια λίρες από τα χρήματα των βρετανών φορολογουμένων.

50 Αλβανοί κρατούμενοι θα σταλούν σήμερα στα Τίρανα για να εκτίσουν το υπόλοιπο της ποινής τους. Οι Βρετανοί εξαρθρώνουν συντονισμένα το δίκτυο της αλβανικής μαφίας ναρκωτικών και άλλων εγκληματικών οργανώσεων.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ: «Τους επόμενους μήνες, χιλιάδες Αλβανοί θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, καθώς η χώρα τους είναι ασφαλής και δεν δικαιούνται άσυλο».

Ο υπεύθυνος τύπου των Τόρις, Lee Anderson ανέφερε: «Δεν θέλουμε αυτούς τους ανθρώπους στις φυλακές μας και δεν θέλουμε αυτούς τους ανθρώπους στη χώρα μας. Δεν παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες μας και θα πρέπει να σταλούν πίσω από όπου ήρθαν αντί να τους επιτραπεί να ζουν εις βάρος των Βρετανών φορολογουμένων».


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.