Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Τελειώvει η συvταγoγράφnσn τoυ αvτιγριπικoύ εμβoλioυ λoγω απoxnς του κoσμoυ...

Πρεπει να πουληθουν τα μπολια....

Παση θυσια...

Εστω κι αν πεθανει κοσμος...



Ο υπουργός Υγείας ειπε ότι το εμβόλιο της γρίπης θα χορηγείται στους πολίτες από τα φαρμακεία χωρίς να χρειαστεί προηγουμένως να απευθυνθούν σε γιατρό για να το γράψουν.

Η διαδικασία υπολογίζεται ότι θα ανοίξει τις επόμενες δύο εβδομάδες, χωρίς να προσδιορίσει ο υπουργός το ακριβές χρονικό διάστημα.

«Πλέον έχουμε διασφαλίσει την επάρκεια των αντιγριπικών εμβολίων. Ενδεχομένως κι από την άλλη εβδομάδα η γενική γραμματέας, κυρία Ειρήνη Αγαπηδάκη που τρέχει το θέμα, θα έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Θα ανοίξουμε το σύστημα για να γίνεται ο εμβολιασμός χωρίς συνταγογράφηση» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. 

Ο Πλεύρης είπε σχετικά ότι η υποχρεωτική συνταγογράφηση δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα που είχαν σαν αποτέλεσμα την καταγραφή χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού του πληθυσμού κατά της γρίπης σε αντίθεση με τις χρονιές που δεν ήταν απαραίτητη η συνταγογράφηση.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.