Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Eλβετoi θα φυλακizovται για την υπερθέρμαvσn των σπιτιώv το xειμώvα...

Πολύ φοβάμαι μην πάρουν ιδέες τα δικα μας τα pεμαλια και αρχίσουν τους εκβιασμούς και σε μας...


 Ο εκπρόσωπος του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων (DEF), Markus Spurndli, προειδοποίησε τους κατοίκους της Ελβετίας ότι αντιμετωπίζουν πρόστιμα και φυλάκιση έως και τρία χρόνια, εάν τα σπίτια τους υπερθερμανθούν το χειμώνα. Αυτό ισχύει για όσους θα διατηρούν τα σπίτια τους πάνω από 19 βαθμούς Κελσίου, γράφει η Blick.

Ο Spurndli εξήγησε ότι με τέτοιες ενέργειες, οι άνθρωποι θα παραβίαζαν τις οδηγίες της κυβέρνησης λόγω της έλλειψης φυσικού αερίου.

Οι παραβάσεις του νόμου περί προμηθειών της χώρας αποτελούν πάντα αδίκημα ή ακόμη και έγκλημα και θα πρέπει να διώκονται εξ ορισμού από τα καντόνια", δήλωσε αξιωματούχος του οικονομικού τμήματος.

Θα επιβληθούν ποινές φυλάκισης σε όσους παραβιάζουν σκόπιμα την κυβερνητική εντολή. Σε άλλες περιπτώσεις, τα πρόστιμα θα είναι περιορισμένα. Οι οδηγίες των ελβετικών αρχών είναι ότι όταν υπάρχει έλλειψη αερίου, η θερμοκρασία στα κτίρια που θερμαίνονται με αυτό δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Το ζεστό νερό μπορεί να θερμανθεί μόνο στους 60 βαθμούς.

Απαγορεύεται η χρήση θερμαντήρων ή τεντών θερμού αέρα. Οι σάουνες και οι πισίνες πρέπει να είναι απενεργοποιημένες. Ο κίνδυνος έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου θεωρείται ο υψηλότερος στη χώρα.

 

 

 

                                                                          

                                                                         Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.