Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Αv μας επιτεθεi ο Toυρκoς...μπoρεi vα μας βoμβαρδiσει το ΝATΟ ! ! !

Μην το θεωρειτε απιθανο ουτε υπερβολη...

Ειδικα αν δουν, οτι θα κερδισουμε τον πολεμο...

Ο Τουρκος, ειναι το αγαπημενο παιδι του ΝΑΤΟ...

Μπορει να ειμαστε στο ΝΑΤΟ, αλλα ειμαστε μονο για να δινουμε....

Επειγοντως, πρεπει να αναθεωρησουμε μερικα πραγματα...

Ποτε, δεν μας εδωσαν τιποτα....

Και τωρα ο Στόλτενμπεργκ, πλεκει το εγκωμιο των Τουρκων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



Είπε ότι καμία χώρα δεν έχει υποστεί τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις όσες η Τουρκία, τη στιγμή που η Άγκυρα εκβιάζει  στο θέμα της ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ ισχυριζόμενη ότι Στοκχόλμη και Ελσίνκι συνεργάζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις!

Σε σκληρή φιλοτουρκική  δήλωση προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ η Τουρκία - το τελευταίο διάστημα - χρησιμοποιώντας τον πόλεμο της Ουκρανίας επιδίδεται σε ένα συνεχιζόμενο παζάρι και εμφανίζεται αμετακίνητη στο θέμα ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία ισχυριζόμενη ότι οι δύο χώρες συνεργάζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις. 

«Κανένας άλλος σύμμαχος του ΝΑΤΟ δεν έχει υποστεί περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις από την Τουρκία», δήλωσε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ο Γενς Στόλτενμπεργκ, αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες της Άγκυρας, σε σχέση με την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας.

«Αναγνωρίζω επίσης τη σημασία της αντιμετώπισης των ανησυχιών που έχει εγείρει η Τουρκία», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, τονίζοντας παράλληλα ότι η Άγκυρα αποτελεί «σημαντικό σύμμαχο» που είχε «ρόλο-κλειδί» στη μάχη κατά του Daesh και έχει μια «στρατηγική γεωγραφική θέση», η οποία «είναι σημαντική για ολόκληρο το ΝΑΤΟ».

«Πρέπει να καθίσουμε και να βρούμε έναν τρόπο να προχωρήσουμε» τόνισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας, καθώς η Τουρκία είναι η μοναδική χώρα που αντιτίθεται σε αυτό, επειδή θέλει να λάβει εγγυήσεις για την ασφάλεια της Συμμαχίας και την αντιμετώπιση των μετακινήσεων των τρομοκρατικών οργανώσεων.



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.