Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Θερiζει η ΞΑΦΝlΚlΤΙΔΑ ! ! ! Πεθαivoυν συvεxεια και οι τnλεγιατρoi, περi πιθnκων τυpβαζoυν...

Τι εχουν να μας πουνε οι τηλεγιατροι που γεμισαν τις τσεπες τους;

Για πιθηκους μονο μιλανε πλεον...



Αστυνομικός που εχασε τη σύζυγο του πριν 8 μηνες τον εφαγε και αυτον το Χωμα…Το Astra Zeneca τους εξασφάλισε την ελευθερία του κούλη …Τριπλοεμβολιασμένοι..αφησαν πίσω τους δυο παιδιά ορφανά..Εκαναν το πειραματικό σκεύασμα για να μην χάσουν τη δουλειά τους και εχασαν τη ζωή τους…

Στη Ρόδο εφυγε 16χρονος…που παρουσίασε υψηλο πυρετο..42χρονη που ηταν Υγιέστατη γέμισε θρόμβους στο κεφάλι και έπεσε σε κωμα…και πέθανε..Αφησε μονη της την 18χρονη κόρη της..

Στην Κέρκυρα εφυγε ξαφνικά απο ανακοπή 39χρονος……Καθημερινά δεκάδες περιπτώσεων και η Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΘΑΦΤΗ συνεχίζει το πρόγραμμα εξολόθρευσης 7 ελέγχου..Ετοιμάζουν  την 5η δοση και παράλληλα δοση για τον ιο του ΠΙΘΗΚΟΥ!!!

Δεν ντρέπονται δεν έχουν συνείδηση…

Στέλνουν τους πολίτες στο ΧΩΜΑ…και κοιμούνται Ησυχοι..

Η συνείδηση τους δεν τους ενοχλεί..

ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ σιχαμένοι συνεχίζουν τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ…



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.