Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΑΣXΕΤΟl ΜΗTΣΟTAΚΗΣ-ΠΛEYΡΗΣ ΔlΑΤΑΖOΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑTPΟΥΣ ΓΙΑ lΑΤΡlΚΕΣ ΠPAΞΕΙΣ...ΜΕΘOΔΟl ΝΑΖlΣTΩΝ-ΣΤΑΛlΝlΣΤΩΝ!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ TI ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ: «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ»! ΜΕΘΟΔΟΙ ΝΑΖΙΣΤΩΝ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΩΝ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΟΥΝ!



Αν δεν είναι αυτό η επιτομή του φασισμού, τότε τι είναι; Έχουμε να κάνουμε με ιατρικές πράξεις για τις οποίες είναι υπεύθυνοι οι γιατροί και κανείς άλλος. Ο γιατρός είναι για τη δουλειά του. Εδώ έχουμε το εξωφρενικό-για ιατρικές πράξεις να εκδίδει απόφαση-διαταγή ο Μητσοτάκης, ο Πλεύρης και η κυβέρνησή τους προκειμένου να εμβολιαστούν με το ζόρι όλοι οι υγειονομικοί.

Ενώ 7.500 γιατροί/υγειονομικοί εξηγούν και με μελέτες ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια ενέχουν σοβαρούς κινδύνους, ο Μητσοτάκης γράφει στα παλαιά του υποδήματα τις επιστημονικές μελέτες και εμφανιζόμενος ο ίδιος ως γιατρός αποφασίζει για όλους τους υγειονομικούς!



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.