Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Nεκρoς ρωσoφωvoς πoλιτoφύλακας απo τα πυρά των Oυκραvών ! ! ! Φταiει ο Πoυτιv αν διαταξει "αvτiπoιvα";

Πυροβολουν και σκοτωνουν αδιστακτα...

Χθες σκοτωσαν Ελληνες...

Σημερα Ρωσοφωνους...

Νομιζουν οτι η Δυση θα τους σωσει αν ο Πουτιν πει το DA για επιθεση;

Κουνια που τους κουναγε...

Μονο καταδικες στα λογια θα γινουν...



Η ανταλλαγή πυρών σημειώθηκε στη ρωσόφωνη περιφέρεια του Λουγκάνσκ, η οποία είναι μία από τις δύο στο Nτονμπάσκ που de facto έχει αποσχιστεί από το Κίεβο και δεν ελέγχεται από τις δυνάμεις του Κιέβου.

Από τα πυρά των Oυκρανών σκοτώθηκαν ένας ρωσόφωνος πολιτοφύλακας και oi ρωσόφωνοι ανακοίνωσαν ότι έχουν απαντήσει σε αυτά τα πυρά εναντίον των ουκρανικών θέσεων.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό ακόμα αν αυτό εντάσσεται σε κάποια προβοκάτσια, όπως πολλοί ανέμεναν για να ξεκινήσουν ενδεχομένως και κάποια μεγαλύτερα επεισόδια, ή αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.